Welkom in de bruisende wereld van Leo Timmers

Vanaf 15 december kan je de kleurrijke tentoonstelling De Wereld van Leo Timmers bewonderen in de bib. Het is een tentoonstelling vol grappige en opvallende personages uit Leo's kinderboeken en tv-animaties.

In januari gaan we nog een stapje verder met een bruisend programma vol activiteiten in deze Wonderlijke wereld. Kinderen zijn ook nog steeds welkom voor een zoektocht doorheen de tentoonstelling. Vraag het opdrachtenboekje aan de balie en ga op zoek naar alle antwoorden. Elk kind dat zijn ingevuld opdrachtenboekje inlevert, krijgt een kleine attentie.

 

Zaterdag 15 januari

Voorlees- en signeersessie door Leo Timmers van 11 tot 12 uur

Leo Timmers

Wil je Leo Timmers in levende lijve ontmoeten? Kom dan zeker naar de voorlees- en signeersessie die plaatsvindt 11.00 tot 12.00 uur. Iedereen, zowel de jonge als oudere fans, is van harte welkom. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Doorlopende activiteiten van de academie

Je kan de middelbare graad van tekenacademie in volle actie zien. Ze maken namelijk raamtekeningen rond de verhalen van Leo Timmers. De bib zal letterlijk ondergedompeld zijn in mooie illustraties.

De volwassenen van het digitaal atelier maken een mooi beeldverslag gedurende de dag. Het resultaat kan je tijdens de duur van de tentoonstelling bewonderen op het TV scherm in de bib.

 

Let op!

De eerder geplande open ateliers van de tekenacademie zijn GEANNULEERD.

Ook het Kleuteravontuur in de Bib op woensdag 26 januari is GEANNULEERD