Onze bibwebsite zit in een gloednieuw kleedje, maar is nog in volle opbouw. Merk je iets op dat nog fout loopt of heb je vragen? Contacteer ons gerust via het contact-formulier dat je rechtsboven vindt. We zetten de belangrijkste vernieuwingen op… Lees verder

In de kijker

Boekstartdag

Naar aanleiding van de 1ste officiële Boekstart-dag maken we het op zaterdag 18 mei supergezellig voor onze allerkleinste bezoekertjes. We stellen onze leukste prentenboeken, voel-, geluid- en kartonboekjes voor en zorgen voor een aantrekkelijke … Lees verder

Westerlo Pleegzorggemeente

Van 15 tot 28 april zet onze gemeente pleegzorg extra in de kijker.

Als Pleegzorggemeente wil Westerlo samen met Pleegzorg Provincie Antwerpen op zoek gaan naar gezinnen die een warme thuis kunnen bieden aan kwetsbare kinderen, jongeren of volwassenen die het nodig hebben.

Lees verder

Etiketjes - Ann Ceurvels

Vind jij ook dat alle kinderen tegenwoordig wel iets hebben? Over autisme, ADHD, ADD, enz. hoorde je pakweg 20 jaar geleden nauwelijks iets. Nu krijgen heel wat kinderen een 'etiketje'.

Lees verder

Sluitingsdagen

Tijdens de paasvakantie is de bib enkel gesloten op Paasmaandag, 22 april.

Lees verder

Blinddate met een Boek

Naar aanloop van Wereldboekendag op 23 april verwennen we onze lezers met een 'boeken blind date'.

Lees verder
Boekenverkoop

Boekenverkoop

De bib koopt jaarlijks nieuwe materialen aan. Om de collectie actueel te houden is het noodzakelijk om regelmatig af te voeren (wegens verouderd, niet meer actueel, …) zodat er voldoende plaats vrijgemaakt wordt.

Lees verder
Beestige Zomerleesweek

Beestige Zomerleesweek

Zin om deze vakantie een Beestige Zomerleesweek in de bib te beleven? Dan ben je welkom op ons gloednieuwe zomerkamp, van 19 tot 23 augustus 2019!

Lees verder
mailbox

Ontvang je onze nieuwsbrief al?

Je kan op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van de bib via onze nieuwsbrieven. 

Lees verder
Jeugdboekenmaand