Dvd
Engels
Voormalig professioneel ijshockeyspeler Matt Shade gaat werken voor Angie Everett als privédetective.
Titel
Private eyes. Season one
Acteur
Jason Priestley Cindy Sampson
Naar het werk van
Gare Joyce
Taal
Engels
Uitgever
WW Entertainment, © 2021
3 dvd-video's
Speelduur
ca. 430 min.
Aantekening
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld Gebaseerd op het boek the code van G.B. Joyce
EAN
8713045250928

Besprekingen

Canadese detectiveserie met Jason Priestley (Beverly Hills, 90210) en Cindy Sampson (Rookie Blue). Matthew Kevin ‘Matt’ Shade is een voormalig professioneel ijshockeyspeler. Wanneer een van zijn vroegere protegés een hartaanval krijgt tijdens een wedstrijd vermoedt Shade dat hij gesaboteerd werd. Zo komt hij in contact met privédetective Angela Susan ‘Angie’ Everett die de privédetectivezaak van haar vader heeft overgenomen. Na hun eerste samenwerking vormen ze samen een onderzoeksteam dat diverse zaken als identiteitsfraude, drugshandel en brandstichting in en om Toronto aanpakt, onder meer in de paardenwereld, de hip-hop scene en dure restaurants. Intussen probeert Shade zijn examen te halen van ‘PI’ (private investigator). Een luchtige en humoristische serie. Seizoen 1 bevat 10 afleveringen.

Over Jason Priestley

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Eva Rinaldi

Jason Bradford Priestley (Vancouver, Canada, 28 augustus 1969) is een Amerikaans-Canadese filmacteur, regisseur en amateurracer.

Biografie

Jason Priestley werd op 28 augustus 1969 geboren in het Canadese Vancouver. Hij heeft een oudere zus, Justine (een actrice) en twee stiefzusters, Karin en Kristi.

Priestley is bekend geworden door de televisieserie Beverly Hills, 90210, waarin hij Brandon Walsh speelde. De serie werd uitgezonden tussen 1990 en 2000. Naast zijn rol van Brandon regisseerde hij ook 15 afleveringen. Priestley probeerde de afgelopen jaren ook vaste voet te krijgen in de filmwereld, maar tot nu toe is dat niet gelukt.

Hij is ook een fervent coureur, maar kwam vooral in het nieuws door zijn ongelukken in 1995 en 1999 waarvoor hij in de gevangenis belandde. Door zijn voorliefde voor race-auto's wordt hij soms vergeleken met de acteur James Dean.

Priestley had in de jaren negentig relaties me…Lees verder op Wikipedia