Rouwkoffers voor klas en gezin

Wanneer je zelf of iemand in je omgeving te maken krijgt met verlies, volgt er een heel rouwproces, dat voor iedereen verschillend is.

Het is niet gemakkelijk om zelf dit hele proces te doorlopen of om mensen uit je omgeving in dit proces te ondersteunen.

Daarom heeft de bib een “rouwkoffer” gemaakt: een selectie boeken, cd’s en brochures rond verlies, met achtergrondinformatie en praktische info.

Van deze rouwkoffer bestaan 2 versies: klaskoffer en gezinskoffer. In deze koffers vind je o.a.: algemene info, didactische materialen, boeken voor kinderen en jongeren. Bij de koffer voor het onderwijs is dit geheel nog aangevuld door lesfiches voor kleuter- en lager onderwijs.

Vragen? klara.vrolix@bibliotheek.be of 014 53 92 75

voordat ze op de site verschijnen.

Help, mijn kind sport! - dinsdag 26 september

Op dinsdag 26 september is Dr. Tom Teulingkx, huisarts, sportarts en voorzitter van de vereniging van sport- en keuringsartsen (SKA) bij ons te gast voor een praktische infoavond voor ouders, trainers en begeleiders van sportende kinderen. Lees verder