Openbare bibliotheek Westerlo

Rouwkoffers voor klas en gezin

gepost op: 1 september 2015

Wanneer je zelf of iemand in je omgeving te maken krijgt met verlies, volgt er een heel rouwproces, dat voor iedereen verschillend is.

Het is niet gemakkelijk om zelf dit hele proces te doorlopen of om mensen uit je omgeving in dit proces te ondersteunen.

Daarom heeft de bib een “rouwkoffer” gemaakt: een selectie boeken, cd’s en brochures rond verlies, met achtergrondinformatie en praktische info.

Van deze rouwkoffer bestaan 2 versies: klaskoffer en gezinskoffer. In deze koffers vind je o.a.: algemene info, didactische materialen, boeken voor kinderen en jongeren. Bij de koffer voor het onderwijs is dit geheel nog aangevuld door lesfiches voor kleuter- en lager onderwijs.

Vragen? klara.vrolix@bibliotheek.be of 014 53 92 75

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Boekenverkoop

Op woensdag 28 juni plannen we onze grote jaarlijkse Boekenverkoop. Maar tot het zover is bieden we tussendoor op een apart rek permanent boeken te koop aan. Lees verder

Winnaars KJV

Zaterdag maakt de Kinder- en Jeugdjury haar winnaars bekend. Maar liefst 7.646 kinderen en jongeren tussen 4 en 16 jaar lazen en stemden het afgelopen jaar mee. Lees verder
Meer nieuws