Openbare bibliotheek Westerlo

Rouwkoffers voor klas en gezin

gepost op: 1 september 2015

Wanneer je zelf of iemand in je omgeving te maken krijgt met verlies, volgt er een heel rouwproces, dat voor iedereen verschillend is.

Het is niet gemakkelijk om zelf dit hele proces te doorlopen of om mensen uit je omgeving in dit proces te ondersteunen.

Daarom heeft de bib een “rouwkoffer” gemaakt: een selectie boeken, cd’s en brochures rond verlies, met achtergrondinformatie en praktische info.

Van deze rouwkoffer bestaan 2 versies: klaskoffer en gezinskoffer. In deze koffers vind je o.a.: algemene info, didactische materialen, boeken voor kinderen en jongeren. Bij de koffer voor het onderwijs is dit geheel nog aangevuld door lesfiches voor kleuter- en lager onderwijs.

Vragen? klara.vrolix@bibliotheek.be of 014 53 92 75

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Zomer van het Spannende Boek

Beleef ook nu weer een crimineel spannende zomer! Onze befaamde KAST staat er weer! Smul van een flinke portie mysterie, wraak en intrige en geniet van een bloedstollende zomer! Lees verder

Boekenverkoop tot 29 juli

De restanten van onze jaarlijkse Boekenverkoop vind je nog tot 29 juli terug in ons zaaltje. Dus tijdens de openingsuren kan je tot dan nog gerust eens snuisteren. Lees verder
Meer nieuws