Openbare bibliotheek Westerlo

KJV

gepost op: 1 januari 2012

KJV staat voor Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen.

In de KJV lees je per leeftijdscategorie 10 boeken per leesjaar. Je bekijkt welke je leukt vindt en kiest uiteindelijk je favoriete boek.

In onze bib organiseren we twee leesgroepen: een voor de kinderen van het 3de en 4de leerjaar, en een voor die van het 5de en 6de leerjaar. Van oktober tot april lees je dan de boeken van het lijstje en kom je een 6-tal keer samen in groep om met een leuke activiteit of spel over de boeken te praten. Leesplezier is uiteraard het allerbelangrijkste! Op het einde van het leesjaar is er nationaal een heus KJV-feest, en ook hier in Westerlo sluiten we af met een verrassing!

Natuurlijk kunnen ook kinderen die niet tot deze twee leeftijdscategorieën behoren individueel meelezen met de KJV. Kom gewoon naar de bib. Wij zorgen voor een lidkaart en de boeken.

Vragen? www.kjv.be - ann.janssens@bibwesterlo.be - kjvwesterlo.blogspot.com of 014 53 92 73

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Boekenverkoop

Op woensdag 28 juni plannen we onze grote jaarlijkse Boekenverkoop. Maar tot het zover is bieden we tussendoor op een apart rek permanent boeken te koop aan. Lees verder

Winnaars KJV

Zaterdag maakt de Kinder- en Jeugdjury haar winnaars bekend. Maar liefst 7.646 kinderen en jongeren tussen 4 en 16 jaar lazen en stemden het afgelopen jaar mee. Lees verder
Meer nieuws